Onze diensten zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen

Onze diensten

Advies

Voeg MAX BIM Solutions op aanvraag toe aan uw team en vermijd de startup-investeringen in software, training en gerelateerde verborgen kosten.

Strategische BIM implementatie
Praktische BIM implementatie
BIM documentatie

(BUP, BIM protocollen, ILS enz.)

Als u het 3D BIM-model van een gebouw heeft, selecteert u gewoon een muur, een raam of een plaat om alle gegevens en kenmerken te lezen. Het BIM-model is daarom geconfigureerd als een container met informatie die kan worden geraadpleegd maar ook in de loop van de tijd kan worden geïmplementeerd. We gebruiken BIM-modellen om automatisch gedetailleerde BIM-kostenramingen te maken, waardoor landmeters fouten kunnen voorkomen en tijd kunnen besparen

Onze diensten

Modelleerwerk en engineering

 Ons multidisciplinaire engineeringteam van BIM-professionals neemt onmiddellijk deel aan uw project op een schaal die geschikt is voor het project, uw  budget.

Ontwerpcoördinatie
Modelcoördinatie
Bouwkundig modelleerwerk
Modelleerwerk w- installaties
Modelleerwerk e- installaties
4D/5D/6D BIM
CAD/PDF naar BIM
Hoeveelhedenbepaling
VoorNa

Een van de belangrijkste voordelen van BIM is de mogelijkheid om ‘botsingen’ in een vroeg stadium van uw project te signaleren, waar deze veel eenvoudiger, goedkoper en minder tijdrovend zouden moeten zijn om te corrigeren.

Onze diensten

Asset ontwikkeling en beheer

Onze BIM-modelleringsdiensten omvatten planning met een 4D-model en kostenraming met behulp van een 5D-model, evenals het opnemen van extra dimensies.

Modelverrijking
Revit families ontwikkeling
Scannen naar BIM
As- built tekenwerk
Asset Information Management

Praat met onze experts

Vraag gratis advies aan. Wij gaan graag met u in gesprek en helpen u uw digitale transformatie te versnellen.​

Door op “Versturen” te klikken, geeft u toestemming aan MAX BIM Solutions om uw persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken. Privacyverklaring