Wij zijn MAX, een team met passie voor design en engineering

MAX BIM SOLUTIONS, YOUR PARTNER FOR 2D, 3D, CAD & BIM SERVICES!

Wie zijn wij?

Wij zijn MAX, een team met passie voor design en engineering.

Ons doel is om diensten te verlenen in CAD- (Computer Aided Design) met de focus op de BIM-modelleringsindustrie voor internationale klanten en bedrijven.
Met onze ervaring in architectuur en ontwerpindustrie zijn we op zoek naar samenwerkingsverbanden.

Wij hebben de overtuiging dat de toonaangevende AEC-bedrijven die BIM-technologieën gebruiken, de kosten van projecten aanzienlijk kunnen verlagen en zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Wij hebben een sterke band met onze klanten. We dagen onszelf continu uit met projecten die we met succes voltooien.

MAX is samen werken, samen beter, uw Flexibele Schil in Integrale Productiviteit. Dé sleutel voor succes!

*Building Information Modeling (BIM) is the process of generating and managing building data during its life cycle. Lee et.al.(2006).

Waarom is MAX specifiek?

MAX Efficiency

“Door de toepassing van juiste technieken, maximaliseren we BIM-modellen van echte objecten met nauwkeurigheidsniveaus van millimeters.”

MAX Visie

“Innovatief dienstgericht bedrijf dat gezamenlijke oplossingen ontwikkelt die substantieel bijdragen aan het maximale succes van onze klanten.”

MAX Workflow

“Onze workflow is een efficiënte combinatie van maximale controle en het nauwkeurig volgen van klantspecifieke eisen en wensen.

Diensten

BIM Consulting and Engineering “BIM de extra dimensie aan uw projecten”

BIM voegt een extra dimensie toe aan uw projecten. Samenwerking, controle en efficiëntie. Voeg MAX BIM Solutions toe aan uw team en vermijd de startup-investeringen in software, training en gerelateerde verborgen kosten. Ons multidisciplinaire engineeringteam van BIM-professionals neemt onmiddellijk deel aan uw project op een schaal die geschikt is voor het project, uw team en budget.

Verhoog uw kostenefficiëntie door onze BIM-services aan uw project toe te voegen wanneer u ze nodig hebt, en door bedrijfskosten te vermijden wanneer u ze niet nodig hebt. Maak uw BIM-investeringsproject specifiek zonder kapitaaluitgaven.

BIM Modeling “BIM de basis van ‘Life Cycle’ facility management”

In onze visie zullen de gebouwen van morgen zich bewust zijn van hun staat en gebruik door informatie van het Internet of Things (IoT). Gebouwen worden communicatief en bieden u onmiddellijk de relevante informatie om de besluitvormings-, samenwerkings-, onderhouds- en renovatieprocessen te verbeteren.

MAX BIM Solutions helpt u met de eerste stap naar de voordelen van voortdurende digitalisering. Vanaf uw papieren tekeningen en specificaties of met behulp van een laserscan maken wij een Revit BIM-model van uw gebouw. Dit met een detailniveau dat voor u geschikt is en compatibel is met uw facility management systeem.

Begin vandaag effectief, verrijk uw model terwijl u onderhoudsactiviteiten uitvoert. Zo bent en blijft u altijd up-to-date.

BIM Asset Development “BIM uw producten digitaal, toegankelijk voor iedereen”

Uw producten gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk voor alle ontwerpers en aannemers, in zowel architectuur, bouwkunde en installaties. Wij maken uw BIM-componenten levensecht of met vereenvoudigde geometrische weergave (zowel 2D als 3D), inclusief alle informatie en bijzonderheden.

Onze BIM engineers staan u bij, ongeacht welke software u verkiest – Revit, Archicad, Inventor, SketchUp, AutoCAD of natuurlijk 3ds Max. Ervaar de mogelijkheden die BIM u biedt. BIM opens your world!

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.