Wie zijn we?

MAX BIM Solutions is toegewijd aan het transformeren van de bouw- en vastgoedsector door middel van BIM, een digitale ruggengraat voor alle bouwprocesdeelnemers. Onze aanpak verenigt integrale benaderingen door samenwerking en afstemming op de volledige levenscyclus van gebouwen, wat de volle potentie van BIM ontsluit.

Wij stellen samenwerking centraal, waarbij klantgerichtheid en maatwerk leidend zijn in ons BIM-proces. Onze multidisciplinaire teams zijn de sleutel, ze bundelen expertise in ontwerp, uitvoering en beheer om elk project te optimaliseren. Door de complexiteit van BIM te managen, stellen we onze klanten in staat zich op hun kerncompetenties te concentreren, met onze ondersteuning voor een gestroomlijnde, efficiënte aanpak. Hierdoor bereiken we cruciale doelstellingen op het gebied van kostenefficiëntie, duurzaamheid en circulariteit, essentieel voor onze klanten en hun projecten.

Voor iedereen toegankelijk

Waarom met ons werken?

Onze workflow is een efficiënte combinatie van maximale controle en het nauwkeurig volgen van klantspecifieke eisen en wensen.

Laten we samenwerken

DDC & MAX in cijfers

+0
Jaar ervaring
0
Kantoren
+0
Projecten
+0
Klanten

Onze kernwaarden

Duurzaamheid

Wij hebben de verantwoordelijkheid om onze wereld en maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden.

Samenwerking

Wij geloven in diversiteit, in de kracht van samenwerking en dat de som van de delen kan leiden tot buitengewone resultaten.

Integriteit

Wij handelen eerlijk en betrouwbaar, en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden.

Klantgericht

Wij zijn ondernemend, betrokken en alert, gedreven om waarde voor onze opdrachtgevers te creëren en het beste resultaat te behalen.

Ons kernteam staat klaar om uw projecten te helpen ontwikkelen

Bekijk

Directeur | Senior Adviseur

Bekijk

Directeur | BIM Manager | MSc Building Technology

Bekijk

BIM Coödinator | MSc Architect

Wilt u meer te weten over ons bedrijf en onze projecten?