Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Het gebruik van BIM-modelleren om constructies te 3D-modelleren is een steeds vaker toegepaste methode in de bouwwereld. Bij MAX BIM Solutions in Eindhoven vindt u altijd de juiste BIM-modelleur voor uw project. In onze visie zijn de gebouwen van morgen zich bewust van hun staat en gebruik door informatie van het Internet of Things (IoT). Gebouwen worden communicatief en bieden u onmiddellijk de relevante informatie om de besluitvormings-, samenwerkings-, onderhouds- en renovatieprocessen te verbeteren. Dit is precies het grote voordeel van 3D-modelleren door middel van BIM. Dankzij BIM-modelleren komen alle huidige, vorige en toekomstige fysieke en functionele kenmerken van een gebouw bij elkaar. Zoekt u een BIM-modelleur die aanzienlijk meer efficiëntie aan uw project toevoegt? Dan zijn wij u graag van dienst.

Gespecialiseerd in BIM-modelleren, tekenen in Revit en meer

Als BIM-modelleur specialiseren we ons voortdurend in 3D-modelleren. Ook geven we onze opdrachtgevers deskundige BIM-consulting, zodat het systeem optimaal binnen specifieke bouwprojecten wordt toegepast. Als BIM-modelleur helpen we u met de eerste stap naar de voordelen van voortdurende digitalisering. Vanaf uw papieren tekeningen en specificaties of met behulp van een laserscan tekenen wij een Revit BIM-model van uw gebouw. 3D-modelleren doen we met een detailniveau dat voor u geschikt is en compatibel is met uw Facility Managementsysteem.

Het tekenen van modellen in Revit

Revit biedt dé manier om gebouwen op een complete en dus zeer gedetailleerde wijze te tekenen en zo in beeld te brengen voor meerdere partijen die bij de bouw of het onderhoud betrokken zijn. Een BIM-modelleur van MAX BIM Solutions biedt u veel kennis en ervaring om deze manier van BIM-modelleren maximaal in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door alle nodige informatie bij elkaar te brengen en aanpassingen aan te brengen wanneer dit nodig is. Wij leggen als ervaren tekenbureau graag alle mogelijkheden van modellen tekenen in Revit aan u voor.

Neem contact met ons op voor een optimale BIM-toepassing

Begin vandaag effectief en verrijk uw model terwijl u onderhoudsactiviteiten uitvoert door het inschakelen van een BIM-modelleur. Zo bent en blijft u altijd up-to-date over bouw- en onderhoudsprocessen en de status van het bouwwerk. Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in de toepassing van 3D-modelleren of in onze andere diensten. Wanneer u vragen heeft over de methoden van een BIM-modelleur van ons team, beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Bel naar 040 250 4200, stuur een e-mail naar office@max-bimsolutions.com of vul het contactformulier in. Lees ook onze brochure voor meer informatie over BIM-modelleren.

CAD Tekeningen naar BIM-model

CAD Tekeningen naar BIM-model

IMAGE file naar BIM-model

IMAGE file naar BIM-model

Point-Cloud naar BIM-model

Point-Cloud naar BIM-model

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.