Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

BIM Consulting and Engineering

“BIM is de extra dimensie aan uw projecten”

BIM voegt een extra dimensie toe aan uw projecten. Het zorgt voor meer samenwerking, controle en efficiëntie. Voeg MAX BIM Solutions in Eindhoven toe aan uw team en vermijd de startup-investeringen in software, training en gerelateerde verborgen kosten. Ons multidisciplinaire engineeringteam van professionals op het gebied van BIM neemt onmiddellijk deel aan uw projecten op een schaal die geschikt is voor het project, uw team en budget. U vertrouwt hierbij ook altijd op ons deskundige advies voor de toepassing van BIM binnen uw projecten.

BIM maakt van uw projecten één geheel

Het BIM, oftewel het ‘Bouwwerk Informatie Model’, biedt de mogelijkheid om op grote schaal samen te werken rondom het ontwerp, de bouw en het onderhoud van een bouwwerk. Binnen dit 3D-informatiemodel wordt alle data verzameld die door meerdere partijen – zoals ontwerpers, aannemers en installateurs – ingezien kan worden. Hiermee wordt er niet alleen beter gecommuniceerd, maar ook geanticipeerd. Dit zorgt ervoor dat BIM zeer breed toepasbaar en kostenbesparend is binnen uw projecten. Er kunnen onder meer fouten worden voorkomen en u bereikt maximale efficiëntie. Met onze expertise in BIM voorzien we u bovendien graag van het beste advies bij al uw projecten om ook op duurzaam bouwen te richten.

Profiteer van deskundig advies op het gebied van BIM

Verhoog uw kostenefficiëntie door onze BIM-services, waaronder ook BIM-modelleren en Asset Development, aan uw project toe te voegen wanneer u ze nodig heeft. Dankzij BIM en ons deskundig advies kunt u bij uw projecten bedrijfskosten vermijden wanneer u ze niet nodig heeft. Maak uw investeringsproject specifiek zonder kapitaaluitgaven. Wilt u graag advies of informatie van ons team ontvangen over de toepassingen en voordelen van BIM? Bel dan naar 040 250 4200, stuur een e-mail naar office@max-bimsolutions.com of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.