Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

BIM Consulting and Engineering

“BIM de extra dimensie aan uw projecten”

BIM voegt een extra dimensie toe aan uw projecten. Het zorgt voor meer samenwerking, controle en efficiëntie. Voeg MAX BIM Solutions toe aan uw team en vermijd de startup-investeringen in software, training en gerelateerde verborgen kosten. Ons multidisciplinaire engineeringteam van BIM-professionals neemt onmiddellijk deel aan uw project op een schaal die geschikt is voor het project, uw team en budget. U vertrouwt hierbij ook altijd op ons deskundige advies voor de toepassing van BIM binnen uw projecten.

BIM maakt van uw projecten één geheel

Het BIM, oftewel het ‘Bouwwerk Informatie Model’, biedt de mogelijkheid om op grote schaal samen te werken rondom het ontwerp, de bouw en het onderhoud van een bouwwerk. Binnen dit 3D-informatiemodel wordt alle data verzameld die door meerdere partijen – zoals ontwerpers, aannemers en installateurs – ingezien kan worden. Er kan hiermee niet alleen beter worden gecommuniceerd, maar ook worden geanticipeerd. Om die reden is BIM zeer breed toepasbaar en kostenbesparend, doordat onder meer fouten kunnen worden voorkomen en maximale efficiëntie binnen een project kan worden bereikt. Met onze expertise in BIM voorzien we u bovendien graag van het beste advies om ook op duurzaam bouwen te richten.

Profiteer van deskundig BIM-advies voor uw projecten

Verhoog uw kostenefficiëntie door onze BIM-services, waaronder ook BIM Modeling en Asset Development, aan uw project toe te voegen wanneer u ze nodig heeft, en door bedrijfskosten te vermijden wanneer u ze niet nodig heeft. Maak uw BIM-investeringsproject specifiek zonder kapitaaluitgaven. Wilt u graag advies of informatie van ons team ontvangen over de toepassingen en voordelen van onze BIM-services? U kunt ons bereiken via 040 250 4200, door een e-mail te sturen naar office@max-bimsolutions.com of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.